pembuka bicara

Monday, December 26, 2011

tinggal sayang...tinggal la pujaan.....

emmm.....hari nie last day kat kl....even akan dtg lg ke sini tp x sama situasinya....hari nie jugak mummy akan tinggalkan satu2nya rumah kesayangan mummy....my sweetie home...sob...sob...

sedey sgt tp nak buat camne...hidup perlu diteruskan....sambil tulis entry nie...air mata mcm x leh nak dibendung dah...dr ditahan2 baik dilepaskan je....

10 thn duduk kl...mcm2 benda jadi.....tp yg paling manis...kl juga la yg temukan mummy ngan daddy......di kl juga la benih2 cinta mummy n daddy berkembang .....marsya & zara....sweetnyer.....
1001 mcm kenangan yg ditempuh.....ada suka..duka...pahit..manis....semua tu jadi lipatan sejarah yg terindah untuk kami kenang......ecehhhhh....

apa2 pun think positive......next station KEDAH...insyaallah ada sinar indah yg baru menanti disana...

tarik napas.....fuhhhhhhh...lepaskan segala sebak didada nie....xmo sedey2...xmo emo2.....chill skit.....ada byk benda yg nak dipikirkan nanti.....semoga semuanya indah2 saja....hehehhe...

lepas nie mummy update citer2 baru dari sana ye.....bye2 kl.....kami akan merinduimu.....muahhhhhhhhhhhhhhh....

1 comment:

  1. la pindah dah ke? papehal, nanti cecite ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

from me...

http://www.emocutez.com